UDARNA VEST! Kevin Pangos ipak ne dolazi u Crvenu zvezdu

Kanadski košarkaš, Kevin Pangos ipak neće pojačati ekipu Crvene zvezde prema poslednjim saznanjima Telegrafa.

Svojevremeno jedan od najboljih plejmejkera Evrolige pominjao se kao opcija za crveno-bele, a pre svega zbog činjenice da nije bio zadovoljan ulogom koju ima u Olimpiji iz Milana.

Pored Crvene zvezde, u trku za Pangosov potpis bili su uključeni Valensija i Baskonija, a problem koji se pojavio bio je finansijske prirode, zbog jako visokih primanja koje Kanađanin ima u klubu iz Italije.

Upravo to bio je razlog da se odustane od njegovog dovođenja na Mali Kalemegdan, kao i određeni lični problemi, zbog čega ipak nećemo gledati kanadskog košarkaša u crveno-belom dresu.

Podsetimo, predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović je u gostovanju u Jutarnjem programu TV „Prva“ u subotu nagovestio da će se klub pojačati u narednom periodu.

– Radi se na nekim pojačanjima i korekcijama tima, to radi stručni štab. Videćemo kada ljudi budu imali konkretne rezultate i onda ćemo obavestiti javnost. Ja mislim da ovo jeste jedan od najboljih timova koje smo imali, ali tim nikada nije toliko dobar da je najbolji, a da nema razloga za korekcije – rekao je tada Čović.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare