VRUĆA FOTKA IZ PROŠLOSTI VODITELJKE PINKA: Ove kadrove do sada niste videli! 

Voditeljka Mina Naumović, izabranica popularnog voditelja Ognjena Amidžića, poznata je po tome što često deli momente iz svog života sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Nedavno je objavila jednu posebno provokativnu fotografiju koja je privukla veliku pažnju.

Fotografija, koja je nastala pre nekoliko godina, prikazuje Minu u džemperu, ležeći na krevetu. Pozirajući sa samopouzdanjem i elegancijom, Mina je izgledala besprekorno. Džemper koji je nosila isticala je njenu figuru, dok je njena kosa bila savršeno stilizovana.

Mina Naumović Instagram

Ova fotografija brzo je privukla veliku pažnju njenih pratilaca. Mnogi su komentarisali kako izgleda prelepo, dok su drugi hvalili njen izbor haljine. Bilo je i onih koji su se divili njenoj lepoti i eleganciji.

Mina je poznata po tome što često deli slike iz svog života, ali ova fotografija je definitivno izazvala najviše reakcija. Njeni pratioci su bili oduševljeni što su mogli da vide ovaj poseban trenutak iz njene prošlosti.

Ognjen Amidžić, koji je poznat po svom radu kao voditelj, sigurno je ponosan na svoju izabranicu. Njih dvoje često dele sretne trenutke iz svog života sa svojim pratiocima, što samo pokazuje koliko su posvećeni jedno drugom.

Ova fotografija je još jedan dokaz koliko Mina Naumović ceni svoje pratioce. Deljenjem ovakvih trenutaka iz svog života, ona pokazuje da je otvorena i iskrena osoba. Bez obzira na to koliko je provokativna, ova fotografija je definitivno ostavila utisak na sve koji su je videli.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare