OBEZBEĐENJE OPKOLILO BELU KUĆU: U Miljanu Kulić ponovo ušao ĐAVO! 

Večeras je obezbeđenje ušlo u „Elitu“, kako bi unelo džakove sa stvarima pojedinim takmičarima. Posebno se obradovala Anita Stanojlović, koja je dobila od fanova odeću i šminku. Stvari je dobio i Lazar Čolić Zola, koji je koristio vreme za odmor. Zola nije ni stigao da uzme stvari, a već je nastao haos.

Miljana želi da baci Zoline stvari

Naime, njegova bivša devojka Miljana Kulić je htela da iskoristi priliku i da mu pobaca sve stvari. Takmičari „Elite“ su počeli da je smiruju, ali ona nije želela da odustane od te namere.

 Prema ološima sam ološ! Neću da budem dobra! Ja nemam sa njim ništa, nego sa njegovim stvarima – urlala je Kulićeva.

Bora Terzić Terza i Boža Džons nisu želeli da joj daju da pobaca stvari, a džakove su čuvali sve vreme. Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno kako ne bi došlo do većeg haosa.

Obezbeđenje ušlo na imanje zbog Miljane

Podsetimo, Miljana i Zola su kratko imali dobar odnos u „Eliti“, a onda je počeo da izbija haos. Kulićeva je polako počela da mu baca sve stvari koje poseduje, a on joj je uzvraćao istom merom.

Ostaje da ispratimo da li će Kulićeva uspeti u svojoj nameri večeras ili će Bora i Boža sačuvati stvari Čoliću, koji i dalje odmara. Kulićeva je nedavno doživela i emotivni brodolom i počela od nemoći da doziva svoju majku Mariju Kulić da dođe po nju i odvede je u Niš.

– Mama, ako me čuješ… Zovi sve advokate kako znaš i umeš da me izvadiš odavde! Molim te, angažuj doktorku Miru i apsolutno sve, znači kako znaš i umeš, samo da me izvučeš odavde! Zovi ljude, mama, istog tretnuka, preklinjem te, mamice, molim te… Izvini što te nisam poslušala, molim te, oprosti me, pod hitno dođi po mene – jecala je Miljana neprestano, hvatajući se za glavu i čupajući kosu.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare