Kurti besan na svoju „policiju“: Ubili ste samo trojicu Srba! 

Samozvani „kosovski premijer“ Aljbin Kurti besneo je na pripadnike svoje „specijalne policije“ jer su u Banjskoj 24. septembra „likvidirali“ samo trojicu Srba!

Kako prenosi portal „Albanijan post“, pripadnici takozvane specijalne interventne jedinice ostali su zapanjeni kritikom Aljbina Кurtija na sastanku koji je u njegovom kabinetu. Kurti je, prema ovim informacijama, rekao da dešavanja u Banjskoj „nije nikakav uspeh sa njihove strane, pošto ste jednostavno ubili tri čoveka iz snajpera“.

Ovaj portal prenosi da su „specijalci“ kod Kurtija došli da traže bolje uslove rada, ali da je „premijer“ to odbio rekavši da nisu dovoljno učinili za „državu“.

„Grupa koja je predstavljala specijalnu jedinicu otišla je kod Kurtija da iznese svoje zahteve, ali je ostala zaprepašćena Kurtijevom retorikom. Suprotno onome što je javnosti predstavio kao izvanrednu bitku specijalaca protiv terorista, Kurti je ovoj jedinici sada rekao da nije ništa uradila 24. septembra i da je ubila samo tri osobe snajperom iz daljine“, piše portal „Albanijan post“, dodajući da u izveštaju „kosovskih specijalaca“ piše da „nisu svi ubijeni iz daljine“, što dokazuje da su trojica Srba – Igor Milenković, Bojan Mijailović i Stefan Nedeljković – brutalno likvidirani!

– Rat je kada se mnogo gine, a malo ostaje. Ovo nije bio rat, poginio je samo jedan policajac – rekao je Kurti na sastanku sa „specijalcima“, čime je dokazao i da mu je plan bio da izazove sukob širih razmera i to iskoristi za potpunu okupaciju severa pokrajine.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare