OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO BESKUĆNIKA U NOVOM SADU! Komšije otkrile jezive detalje: Tu se desila još jedna smrt (FOTO) 

U Novom Sadu je oko podne pronađeno telo tridesetosmogodišnjeg muškarca sa ubodnim ranama po telu, a za njegovo ubistvo osumnjičen je B. F. (47) iz ovog grada koji je sam otišao u policiju i prijavio zločin.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su dvojica beskućnika, a B.F. je žrtvu svirepo ubo 30 puta nožem.

Inače, žrtva i ubijeni su živeli kao cimeri u napuštenom objektu u Novom Sadu.

– Ubistvu je prethodila svađa, a onda je B.F. izvukao nož i izbo poznanika. On je posle toga otišao u policiju i prijavio zločin. Telo je pronađeno u žbunju iza Instituta za javno zdravlje Vojvodina – kaže izvor iz istrage.

Bogoljub Frič Todorović, beskućnik, Novi Sad
foto: Youtube/kanal9tvns

Osumnjičeni muškarac je, kako saznajemo, u trenutku kad je počinio zločin bio pod dejstvom alkohola.

Prema rečima komšija, njih dvojicu su često viđali zajedno.

– Viđali smo ih često, uglavnom pod uticajem alkohola, obojicu. Jedno vreme je bio samo B. F. bio tu, a on da mu se pridružio i drugi, mlađi muškarac – kažu komšije i dodaju:

– Svađali su se i ranije, ali delovalo je kao da se ne razumeju, da ko zna o čemu pričaju. U toj kući u koju su oni ušli i ranije su bili beskućnici, a pre nekoliko godina je jedan tu izvršio samoubistvo.

Prema njihovim rečima, B.F. odavno luta ulicama, nekoliko puta je pokušavao da se izvuče i nađe posao, ali se stalno vraćao starim navikama.

– B. F. je čak bio ui na televeziji, u jednoj emisiji je pričao o svom životu i o tome zbog čega se odlučio da napusti „normalan“ život. Znamo da je po zanimanju kuvar, da je jedno vreme i radio u struci. Jedno vreme je čak živeo i u inostranstvu – pričaju komšije i dodaju da B. F. ima porodicu.

– B. F. je u televizijskoj emsiji u kojoj je pre nekoliko godina pričao na temu beskućnika rekao „da je imao teško detinjstvo, da je odrastao u hraniteljskoj porodici i da se posle smrti oca vratio u Srbiju iz inostranstva“ – dodaju sagovornici.

B.F. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 sati kada će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs )

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare