„DESILA SE LJUBAV“ MC Stojan progovorio o vezi sa 22 godine mlađom koleginicom: Svi pričaju da joj je on ZABRANIO DA PEVA, a evo šta je istina

MC Stojan nedavno je ozvaničio vezu sa 22 godine mlađom koleginicom, pevačicom Zoranom Mićanović.

Iako do sada nije želeo previše da govori o odnosu saZoranom Mićanović, Mc Stojan je sada istakao da uživa sa dve decenije mlađom izabranicom.

– Bitno da nam je lepo, da uživamo… Desila se ljubav, onda se desila i duetska pesma. Ona ne govori o našem odnosu! Sledeće će govoriti o našem odnosu i svemu onome što se dešava u medijima. Opisaće celu našu situaciju. Što se tiče našeg odnosa, desio se spontano. Zorana je inteligentna, ima stav, pametna je i jako nam je lepo – rekao je MC Stojan, pa dodao:

– Ona je mlađa, ali stvarno je zrela. Razmišlja jako zrelo. Ništa je ne pogađa od tih natpisa, mene pogotovo, ja sam navikao! Sve je to normalno – rekao je on pa se osvrnuo i na priču da je zabranio devojci da nastupa:

– Ljudi misle da sam joj je zabranio da peva… Kažu mi: „Pusti je malo da peva i nama“. Ona je sada malo bolesna, pukao joj je glas, pa odmara, tako da biće sve okej – rekao je on u emisiji „Premijera vikend specijal“.

Podsetimo, korisnica Tik Toka Anastasija koja je upisala pod imenom „stasijaa99“ objavila je prepisku sa MC Stojanom, te pokazala da joj je pevač slao poruke iako je u vezi sa koleginicom.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare