OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA DOVEDEN NA SASLUŠANJE KOD TUŽIOCA: Učestvovao u udesu u Borči u kom je poginuo muškarac

Miodrag Stojaković, otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića, koji se sumnjiči da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je nastradao Mirko M. (60), priveden je na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, saznaje Kurir.

Posle saslušanja, tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti sudiji za prethodni postupak da Stojakoviću odredi pritvor do 30 sati.

Nesreća zbog koje je sinoć zadržan u policiji, podsetimo, dogodila se juče oko 18.30 sati kada je otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića, Miodrag u naselju Sebeš, u blizini Borče, udario u vozilo u kom je bio nastradali muškarac, a od slične udarca „pežo“ je završio u obližnjem lokalu.

Kako se sumnja, Miodrag Stojaković se polukružno okretao na Zrenjaninskom putu, kada je u njega udario automobil u kom je kao suvozač bio Mirko M. (60).Za volanom „pežoa“ u kom je bio nastradali, bila je njegova supruga.

– Lokal se nalazi na samoj ivici kod mosta i semafora, i tu je dozvoljeno polukružno okretanje. Međutim, verovatno nije vodio računa i procenio razdaljinu automobila koji je nailazio – ispričao je očevidac ove nesreće za Kurir i opisao da je scena bila jeziva.

– Puklo je, automobil je bio u lokalu. Žena koja je vozila je kukala i zapomagala – opisao je sagovornik Kurira.

Kako dalje navodi sagovornik Kurira, otac košarkaša koji je bio za volanom džipa jedva je izašao iz kola.

-Taj stariji čovek je bio zbunjen. Nije znao šta ga je snašlo. Pokušao je nekoga da zove na telefon, valjda da javi šta se desilo – kaže sagovornik.

Policija je odmah došla na mesto udesa, a Miodragu Stojakoviću je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje.

Kako Kurir nezvanično saznaje, on je alkotestiran i vađena mu je krv, na osnovu čega je utvrđeno da u trenutku nesreće on nije imao alkohola u krvi.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ J. S.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare