ŠOK TETOVAŽE BRAĆE HOFMAN! Imaju iste simbole na telu, uzor im krimi-blizanci iz filma! „NEKAD ARMIJA NIJE ŠTO JE JEDAN BRAT“ FOTO 

Braća Hofman, Miljan i Ljuban Vidović, uhapšeni su u petak u jednom restoranu u TC Galerija nakon što su na društvenim mrežama objavljeni snimci na kojima se vidi kako maltretiraju druge osobe, a sudeći po njihovim tetovažama oni su se ugledali nabraću Krej sa malih ekrana, a iz filma „Legenda“.

Objavljena su tri snimka, od kojih se braća terete za svoje postupke na dva koja su snimljena na teritoriji Srbije.

Naime, na leđima Ljubana Hofmana istatoviran je lik američkog glumca Tom Hardija koji tumači braću blizance Ronalda i Redžinalda Kreja u pomenutom filmu, a između ovih likova stoji citat „Nekad armija nije što je jedan brat“.

Isti natpis nalazi se i na telu Miljana Hofmana, ali uz Ljubanovu sliku.

Miljan Hofman
Miljan Hofmanfoto: Printscreen

Film legenda govori od braći Krej, gangsterima iz 50-ih i 60-ih godina od kojih je jedan bivši bokser koji postaje mafijaški šef u Londonu. Radnja je prožeta fizičkim i psihičkim nasiljem, a film je urađen po knjizi Profesija nasilja: Uspon i pad Krej blizanaca.

Podsetimo, braća Hofman saslušana su u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u nedelju kada su negirali krivicu, ali im je određen pritvor u trajanju do 30 dana, kako ne bi uticali na svedoke kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogli da ponove krivično delo.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke, oštećene svedoke i prikupiti ostale neophodne dokaze, nakon čega će biti doneta konačna odluka.

Miljan Hofman tereti se za zlostavljanje i nasilničko ponašenje, dok se mlađem bratu stavlja na teret samo da je snimao što nije radnja krivičnog dela.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare