POSEBNO OBEZBEĐENJE ZA MADARA U BEOGRADU! Izraelac napada Partizan posle BOLNOG i RUŽNOG rastanka: Kako će ga Grobari DOČEKATI?

Košarkaši Partizana u četvrtak dočekuju Fenerbahče u 7. kolu Evrolige (20.30), a ova utakmica biće zanimljiva i po tome što će bivši plejmejker crno-belih Jam Madar prvi put od odlaska iz Beograda zaigrati pred Grobarima u Štark Areni.

Madar se nije na najbolji način oprostio od Partizana, o tome je detaljno pričao i Željko Obradović, koji je rekao da je bio šokiran kada je Jam postavio nove finansijske zahteve i neku vrstu ultimatuma. Sve se završilo ružno, talentovani bek se obreo u Fenerbahčeu, a srpski evroligaš je optužio menadžera Miodraga Ražnatovića da je nagovorio mladog igrača da povuče takav potez. Na kraju je Partizan prekinuo svaku saradnju sa Ražnatovićem.

Nema sumnje da će navijači Partizana Madara dočekati salvama zvižduka i da mu neće lako oprostiti odlazak u Fener. Izraelac će možda imati motiv više da zaigra dobro protiv bivšeg kluba i da pokaže da su crno-beli pogrešili što nisu pristali na njegove zahteve. Takođe, Madara će u četvrtak uveče pratiti posebno obezbeđenje zbog svih dešavanja u pojasu Gaze i rata između Izraela i Hamasa.

Izraelski sportisti inače imaju pojačane mere bezbednosti, posebno se to odnosi na košarkaški klub Makabi, koji će, takođe u četvrtak, odmeriti snage s Bajernom u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu. „Ponos Izraela“ već nekoliko dana trenira u glavnom gradu Srbije, a da bi se umanjio mogući rizik, tribine će biti prazne.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare