UŽIVO! ĐOKOVIĆ – RUBLJOV: Nikako ne valja! Novak deluje umorno! Izgubio je prvi set

NOVAK ĐOKOVIĆ – ANDREJ RUBLJOV  5:7, 2:3

TOK MEČA

TOK MEČA

2. SET

2:3 – Neverovatno, Novak je ispustio tri vezane bejk lopte. Rubljov je proradio na servisu na 0:40. Prvo je upisao as servis, zatim četiri vinera u nizu za novo vođstvo u gemovima.

2:2 – Dva i po minuta je bilo potrebno Novaku da dobije servis gem. Ne toliko težak gem, posle dužeg vremena.

1:2 – Još jedan gem za Rubljova bez izgubljenog poena. Đoković se i nije previše trudio u ovom gemu. Rus je upisao jedan as i jedan viner.

1:1 – Spasao je Novak jednu brejk loptu i izjednačio. Đoković je upisao tri asa u gemu koji je trajao četiri minuta.

0:1 – Rubljov je prvi servirao i sa nulom uzeo gem.

Đoković praktično od starta meča deluje umorno. Poznato je da je prethodnih dana imao i problem sa stomačnim virusom. Videlo se tokom prvog seta da nije baš u najboljem raspoloženju, da se ne oseća dobro.

1. SET

5:7 – Novak je izgubio servis gem u najgorem mogućem momentu, pa Rubljov dobija prvi set posle 59 minuta igre. Rubljov je iskoristio prvu brejk loptu u gemu.

5:6 – Rubljov servira mnogo kraće gemove. Upisao je dva vinera i dva asa i ponovo poveo u 1. setu.

5:5 – Ponovo je Novak krenuo sporije u svoj servis gem. Rubljov je osvojio prva dva poena, a zatim je Novak odservirao as, zatim još četiri puta sjajno servirao i stigao do izjednačenja.

4:5 – Prvo viner, pa tri vezana asa za novo vođstvo Rubljova.

4:4 – Novak se vratio iz ambisa! Na 0:40 uspeo je da spase tri brejk lopte, a veže još dva poena i stigne do izjednačenja u gemovima.

3:4 – Spasao je Novak dve gem lopte, stigao na 40:40, ali jedan viner Rubljova, potom greška Novaka, doneli su novi gem Rusu.

3:3 – Pet minuta je trajao gem, Novak je upisao viner i as za izjednačenje.

2:3 – Rubljov osvaja gem bez izgubljenog poena.

2:2 – Rubljov je uzeo prva dva poena na servis Novaka, ali je Đoković zatim vezao naredna četiri za gem.

1:2 – Prvi gem koji je neki teniser dobio nešto lakše nego prva dva. Ono što ne valja je da su oba tenisera prilično umorna na startu meča.

1:1 – Auh, Rubljov odmah vraća brejk! Gem je trajao čak 10 minuta i 10 sekundi, a Novak je propustio četiri gem lopte. Novak je odmah po završetku gema otišao do ograde kako bi se odmorio. Ne valja, deluje umorno.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare