Danas jače pogoršanje vremena, uz kišu i grmljavinu: Očekuju se i olujni udari vetra od 100 km/h

U Srbiji u petak jače naoblačenje. Ujutro i pre podne u severnim i jugozapadnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima očekuju se kiša i pljuskovi sa grmljavinom.

Duvaće jak, na udare i olujni južni i jugozapadni vetar, na planinama sa udarima od 100 km/h, dok će u košavskom području jugoistočni vetar imati olujne udare.

Jutarnja temperatura od 8°C na jugu do 16°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 17°C na severu Bačke do 25°C na jugu Srbije.

U Beogradu u petak jače naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće jak, na udare i olujni južni vetar. Jutarnja temperatura 16°C, maksimalna dnevna 20°C.

U Novom Sadu u petak jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće jak, na udare i olujni južni vetar. Jutarnja temperatura 15°C, maksimalna dnevna 19°C.

U Subotici u petak jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće jak, na udare i olujni južni vetar. Jutarnja temperatura 13°C, maksimalna dnevna 17°C.

U Užicu u petak jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće jak, na udare i olujni južni vetar. Jutarnja temperatura 14°C, maksimalna dnevna 18°C.

U Kragujevcu u petak jače naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće jak, na udare i olujni južni vetar. Jutarnja temperatura 13°C, maksimalna dnevna 21°C.

U Negotinu u petak jače naoblačenje uveče sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće jak, na udare i olujni južni vetar. Jutarnja temperatura 10°C, maksimalna dnevna 17°C.

U Nišu u petak jače naoblačenje, pred kraj dana i uve;le sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće jak, na udare i olujni južni vetar. Jutarnja temperatura 12°C, maksimalna dnevna 24°C.

Na Kopaoniku u petak jače naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće jak, na udare i olujni južni vetar. Jutarnja temperatura 6°C, maksimalna dnevna 10°C.

U Kosovskoj Mitrovici u petak jače naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće jak, na udare i olujni južni vetar. Jutarnja temperatura 12°C, maksimalna dnevna 22°C.


UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare