Ana raskrinkala Milenu?! Ćurčićeva objavila njihove prepiske, ovo je prava istina o njihovom prijateljstvu

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić i dalje vodi rat protiv svoje nekadašnje drugarice Milene Kačavende.

Milena je u rijalitiju „Elita“ iznela niz optužbi na njen račun, zbog čega je Ćurčićeva odlučila da je tuži za sve izjave koje prema njenim rečima nisu istinite.

Ono što je mnogima zasmetalo kod Kačavende jeste to što se trudi da Anu na svaki mogući način ocrni i ponaša se kao da sa njom nikada nije ni bila prijatelj. 

Ćurčićeva je sada svima objasnila kako stoje stvari i dokazala da su se „družile po potrebi“. Objavila je njihova dopisivanja od prošle godine u kojima se vidi da nisu bile bliske koliko je Milena pričala. Kačavenda joj se čak tri meseca nije javljala iako joj je Ana redovno slala poruke.

 

– Javi se ponekad, ženo. Nestala si skroz – pisala je 27. juna 2022. godine Ćurčićeva.

– Kako zaboraviš mene kao prijatelja, to se dugo pitam i zbog čega? Mislim da sam ti u svim teškim situacijama bila zaista tu i tvrdim da sam ti i te kako prijatelj. To je moje jedino pitanje – pisala je Ana 14. jula.

– Je l’ si živa i imaš li nameru da mi odgovoriš? Što si ljuta? Je l’ si dobro? – pitala je Ćurčićeva Kačavendu 24. jula.

Ana je poručila pratiocima:

– Dakle, druženje periodično. Po potrebi zapravo, kad je njoj teško. 

Ovim je Ćurčićeva dokazala da nisu bile naročito bliske prijateljice kao što Milena tvrdi, što objašnjava Kačavendino svakodnevno rešetanje po bivšoj „drugarici“. 

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare