BRNABIĆ NIJE ODBILA DA SE FOTOGRAFIŠE SA LIDERIMA U TIRANI: Slike kao dokaz na izmišljene vesti u pojedinim medijima (FOTO)

VLADA Republike Srbije prinuđena da je da demantuje pisanja pojedinih regionalnih, ali i domaćih medija, koji su preneli da je predsednica Vlade Ana Brnabić odbila da se fotografiše sa ostalim liderima, tokom učešća na samitu Berlinskog procesa u Tirani, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.


„Naime, predsednica Vlade Ana Brnabić učestvovala je u zajedničkom fotografisanju svih lidera Evrope i regiona u Tirani, kao što možete videti u priloženim fotografijama.

Time je Srbija još jednom pokazala da ne vodi politiku izolacije, već da je okrenuta saradnji i rešavanju svih otvorenih pitanja dijalogom. Plasiranje ovakvih neistina u javnosti takođe nanosi štetu ugledu Republike Srbije i koristi samo onima koji našoj zemlji ne žele dobro.

Drugi pišu

Bez namere da ulazimo u razloge plasiranja lažnih vesti, još jednom podvlačimo da je Republika Srbija, samim boravkom premijerke u Tirani i njenim razgovorima sa evropskim liderima, potvrdila da je trajno opredeljena za politiku integracija, saradnje i regionalnih povezivanja, navodi se u saopštenju.

UDARNA VEST.rs(novosti)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare