UŽIVO! ASVEL – PARTIZAN: Crno-beli jure prvu pobedu u Evroligi

ASVEL – PARTIZAN 20.00

Košarkaši Partizana od 20 časova u utakmici 2. kola Evrolige gostuju ekipi Asvela.

Utakmica se igra u Vilerbanu.

Nakon poraza u Tel Avivu, Parni valjak je u regionalnoj ligi ostvario ubedljivu pobedu protiv Krke. Pred novi evroligaški duel, trener crno-belih Željko Obradović kaže:

„Druga utakmica na strani u Evroligi, očekujemo rekaciju i da igramo agresivnije i odbrambeno i napadački. Mnogo je bilo negativnih i loših stvari, reagovali smo treningom, igramo protiv tima koji, iako su izgubili, neuporedivo su jači nego prošle godine. Sigurno i oni očekuju reakciju posle tog prvog poraza u Evroligi, tako da… Moramo da budemo apsolutno koncentrisani i da promenimo način kako smo igrali protiv Makabija“, istakao je Obradović.

Bek crno-belih Aleksa Avramović je pred utakmicu protiv Asvela izjavio:

„Posle teškog poraza od Makabija, bila je odlična reakcija protiv Krke. Ona će biti ozbiljan protivnik svakome u Novom Mestu, ali jednostavno ne možemo da poredimo sa evroligaškom ekipom koja je godinama igra na visokom nivou u francuskom prvenstvu i Evroligi. Dobar su tim, oporavio se Žofri Lovernj i pojačali su se dobrim igračima, ali mi smo povećali intenzitet treninga i stvarno izgledamo bolje. Nadam se da će sve zavisiti od nas i da ćemo imati potrebnu koncentraciju, kao i agresivnost u oba pravca. Prošle godine je u Vilerbanu bila dobra utakmica. Mi smo se i tada uigravali, kao i sada. Uz dobar pristup, mislim da ćemo imati velike šanse da pobedimo“, naglasio je Avramović.


UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare