„Videla sam se sa mnogo doktora“: Olga Danilović objavila loše vesti – pauzirala karijeru

Srpska teniserka je konačno pronašla pravi put, ali je on zahtevao i zahteva i dalje veliku žrtvu.

Danilović se oglasila i pojasnila da se već neko vreme muči sa povredama i da je nakon preporuka lekara odlučila da privremeno planira da pauzira karijeru.

Nije precizirala koliko će to trajati, ali je istakla da će dati sve od sebe da se vrati što je pre moguće.

„Zdravo ljudi, samo sam želela da podelim malo novih informacija o tome gde sam sa mojim tenisom u ovom trenutku. Patila sam od par povreda već neko vreme i pokušala sam da igram uprkos tome, ali došla sam do tačke da je previše teško. Znala sam da mi je potrebno neko vreme da poradim na tim povredama i da ih rešim kako bi trebalo da bih mogla da igram konstantno na svom najvišem nivou. Videla sam se sa mnogo doktora da bih pokušala da rešim i da razumem koji je put najbolji i sada osećam da sam konačno na pravom putu da mi bude bolje. Biće potrebno neko vreme, ali radim naporno da se vratim potpuno spremna što je pre moguće. Hvala vam svima na podršci i nadam se da se vidimo uskoro na terenu“, napisala je Danilović.

Najbolji rezultat ove godine joj je treće kolo Rolan Garosa, a utisak je da je mogla da napravi i korak dalje, ali je Ons Žaber bila prejaka pre svega zbog velikog iskustva u tim trenucima.

Osvojila je ITF 100k u Madridu kada je savladala Saru Soribeš Tormo u finalu, a izborila je plasman u glavni žreb Vimbldona po prvi put u karijeri.

Nije poznato koliko će trajati ta pauza Danilović da bi zalečila povrede, ali se svi navijači nadaju da će se vratiti što pre jer je 108. igračica sveta ujedno i prvi reket Srbije.

UDARNA VEST.rs (Nova.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare