Karleuša blokirala Staniju zbog Duška Tošića! Starleta se jadala u programu uživo, odmah prešla na Luku Jovića

Stanija Dobrojević otkrila je da je pop diva Jelena Karleuša blokirala na društvenoj mreži Instagram jer je u ranijim emisijama hvalila izgled njenog supruga Duška Tošića.

Starleta Stanija Dobrojević nedeljama je u žiži interesovanja nakon što je raskinula veridbu sa zauzetim Asminom Durdžićem.

O burnom raskidu pre nekoliko nedelja govorila je u emisiji „Amidži šou“, a sinoć se ponovo našla na čuvenom kanabeu Pink televizije.

Ipak, Dobrojevićeva je iznela nove šok informacije – da se na podužoj blok listi muzičke dive Jelene Karleuše nalazi i ona, a razlog je i više nego interesentan.

Naime, Stanija je u igri „Ili-ili“ trebalo da izabere između nekadašnjeg golgetera Duška Tošića i njegovog mlađanog kolege Luke Jovića, kada je sve iznenadila odgovorom da je blokirala od strane pevačice jer je ranije hvalila njenog supruga, te je sada njen izbor pao na napadača fudbalskog kluba Milan. 

– Prošli put sam u emisiji komentarisala da je Duško Tošić lep, nakon čega me je Karleuša blokirala, zato ću izabrati Luku Jovića. Nadam se da se Sofija neće uvrediti – rekla je Stanija.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare