PORNO PRIJA! Fotografija gole pevačice zapalila društvene mreže! (FOTO 18+)

Na društvenoj mreži X pojavila se fotografija gole pevačice Aleksandre Prijović, a koju je pre skoro deset godina objavio jedan nedeljnik.

Aleksandra Prijović poslednjih se dana našla u centru skandala nakon što je poput bombe odjeknula vest da su se na jednom slavlju, navodno, potukli Filip Živojinović i pevačicin dugogodišnji menadžer Danijel Blažić Blaško.

Iako danas važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije i, čini se, svoju karijeru vodi bez skandala, Prijinu fotografiju, na kojoj pozirala potpuno naga, objavio je jedan nedeljnik 2010. godine.

Naime, Prijovićeva se fotografisala u ogledalu, bez ijednog komada odeće, a ono što je primetno jeste da tada nije imala silikonske grudi, kao ni filere u ustima. 

Iako fotografija nije izazvala veliki odjek u javnosti, jer pevačica nije bila popularna kao sada, to nije sprečilo korisnike na tviteru da se prisete Prijine prošlosti. 

Printscreen twitter

Ono što je interesantno je da je ovu fotografiju objavila fan stranica Milice Pavlović, što podgreva glasine o netrepeljivosti ove dve pevačice. Ipak, fotografija sa ovog profila brzo je uklonjena bez ikakvog objašnjenja. 

Podsetimo, kako su mediji preneli, na nedavno održanom slavlju Ace Pejovića, navodno, je došlo do incidenta kada su se zbog sve učestalijih priča o aferi Aleksandre Prijović i njenog menadžera potukli Filip Živojiinović i Blaško. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare