Devojka pokušaj silovanja prijavila tek kada je stigla u Rumuniju: Novi detalji napada na granici, tvrdi ja ju je POLICAJAC NAPASTVOVAO

Policijski službenik službe granične policije Kladovo LJ.B. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj silovanja.

Incident se dogodio 25.jula na graničnom prelazu Đerdap. Kako prenose mediji, navodno je to bilo nakon pasoške kontrole četvoro rumunskih državljana dva muškarca i dve devojke. Kada je od koleginice zatražio da u njegovu kancelariju dovede A.N., koju je već pregledala sa njenim sunarodnicima, a kada je koleginica izašla iz kancelarije, uhvatio je devojku za ruke i pokušao da je siluje.

„Ona se branila i vikala, tada je odustao od napada“

– Incident se navodno dogodio 25.jula, ali nije prijavljen odmah, nego se devojka vratila za Rumuniju pa je tek onda prijavila ovaj slučaj i tada se obavlja diplomatskim putem. Osumnjičeni je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati, i u zakonskom roku će biti saslušan – kaže naš izvor.

Kako je prenela Republika, kada je koleginica izašla iz njegove kancelarije on je zgrabio devojku za ruke i pokušavao da je skine i siluje.

– Ona se branila i vikala , pa je tada odustao o svog napada i dozvolio joj da izađe iz njegove kancelarije -naveo je ranije izvor „Republike“.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare