TELEKOM DONIRAO 10 PAMETNIH TABLI OSNOVNIM ŠKOLAMA NA KOSOVU! Lučić: Ova tabla je način da se deca još bolje DIGITALNO OPISMENE

Kompanija „Telekom“ donirala je deset tabli osnovnim školama na Kosmetu. Generalni direktor Vladimir Lučić posetio je Kosovsku Mitrovicu, Leposavić, Zvečan i Zubin Potok.

„Mi ćemo biti tu da kontinuirano pomažemo. Uvek ćemo ovde biti prisutni i razvijaćemo našu kompaniju“, poručio je Lučić.

Sportski kanal Arena kao deo „Telekoma“ odlučio je da donira i sportsku opremu.

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma, u intervjuu za Kurir govorio je o ovoj velikoj donaciji Telekoma osnovnim školama u Srbiji.

– Telekom Srbija ima tu čast da donira 10 pametnih tabli osnovnim školama na KiM-u. Ukupan broj tabli koji će se u septembru donirati osnovnim školama u Srbiji je 180. Na KiM-u u 10 škola i imaću tu čast i zadovoljstvo da obiđem 10 škola i popričam sa pametnom decom i dobrim ljudima na KiM-u – rekao je Lučić i dodao:

– Ova tabla je jedna vrsta interakcije i nekog novog načina sticanja znanja. Istovremeno način kako se još bolje digitalno opismeniti i još kao mali ući u nešto što će biti njihova budućnost.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare