HAOS U BEOGRADSKOM KAFIĆU! ULETEO BIVŠOJ U LOKAL PA JE PREBIO NA MRTVO IME! Gosti pokušali da intervenišu – ON JE UJEO ZA RUKU!

Napad se sastojao od više udaraca rukom u glavu, a napadač je takođe ujeo radnicu za ruku tokom međusobnog guranja.

U jednom beogradskom kafiću u samom centru grada, došlo je do nasilnog incidenta pre dva dana, kada je radnica J.R. (22) bila napadnuta.

Prema dostupnim informacijama, napadač je bio njen bivši dečko M.B. (38). Incident se dogodio nakon što je M.B. ušao u kafić, gde je došlo do verbalne svađe između njih dvoje pred prisutnim gostima. Situacija se brzo pogoršala kada je M.B. fizički napao J.R.

Napad se sastojao od više udaraca rukom u glavu, a napadač je takođe ujeo radnicu za ruku tokom međusobnog guranja. Kako se saznaje, prisutni gosti su intervenisali i uspeli da obuzdaju napadača pre nego što je nanesena ozbiljnija povreda radnici.

Policija je brzo stigla na mesto događaja i uhapsila M.B. Optužen je za napad i nasilje nad radnicom u kafiću. Trenutno je u toku policijska istraga, a očekuje se da će M.B. biti izveden pred sud kako bi odgovarao za svoje postupke.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare