OVO JE NASILNIK IZ OBRENOVCA KOJI JE 4 DANA KRVNIČKI TUKAO DEVOJKU: Samo dva dana pre torture objavio jednu sliku i šok opis FOTO

N. G. (41) iz Obrenovca uhapšen je zbog sumnje da je zarobio i brutalno pretukao svoju devojku (36) u svojoj kući kod Obrenovca, a od silnih batina devojci je odstranjena slezina.

Kako saznajemo, N. G. je devojku držao zatočenu protiv njene volje četiri dana, od 26. do 30. avgusta kada je ona uspela da se oslobodi i pobegne kod majke.

Kako se može videti na društvenim mrežama, N. G. i žrtva bili su u vezi oko tri meseca. Naime, ona je 22. maja objavila post u kom je navela da se udala upravo za N. G. Ispod te objavi, prijatelji su joj čestitali.

Istu objavu prokomentarisao je i sam N. G. koji je napisao:

– Dragi prijatelji, bićete naknadno obavešteni o zvaničnom činu koji će se održati u pravoslavnoj crkv.

N. G. je na svom profilu na društvenim mrežama objavljivao zajedničke fotografije sa pretučenom ženom. Na slikama deluju srećno, nasmejani su u zagrljeni. Poslednju zajedničku fotografiju objavio je 24. avgusta, dva dana pre nego što je, kako se sumnja, otpočeo torturu nad svojom partnerkom, a u opisu je naveo: „Moja ljubav i ja“.

Podsetimo, osumnjičenom se na teret stavlja protivpravno lišenje slobode i nanošenje teških telesnih povreda. Pretučena žena je i dalje u bolnici.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare