EVO ŠTA JE SVE DALILA RADILA KOLEGAMA Prava istina o njenom otkazu je skandalozna, ponižavala ih i maltretirala?! 

Pored toga što nije želela da prestane sa snimanjem na pomenutoj društvenoj mreži, ona se već duži period bahato ponašala prema kolegama.

Dalila Dragojević celo leto je najavljivala novu sezonu emisije na Hype televiziji, a onda je prošle srede zvanično objavila da više nije TV lice ove medijske kuće.

Kako se navodi, vlasnik televizije Saša Mirković doneo je odluku da niko ko je zaposlen kod njega ne može na TikToku da drži lajvove i da na taj način “prosi” za novac. On je svojim zaposlenima to saopštio, a Dalila se našla uvređenom zbog čega se suprostavila, a zatim dobila otkaz.

Pored toga što nije želela da prestane sa snimanjem na pomenutoj društvenoj mreži, ona se već duži period bahato ponašala prema kolegama, pa kako tvrdi izvor sa televizije pitanje je bilo kada će joj otkaz biti uručen.

– Dalila je umislila da je zvezda, ne znam na osnovu čega jer na televiziji Hype su svi isto tretirani. Ona je kolege gledala kao da su niža klasa, jako se bahato ponašala i mnogi su se žalili na nju. Ni sa kim nije imala dobru komunikaciju, pa joj je više puta skrenuta pažnja, čak i od vlasnika”, kaže jedan od zaposlenih za Paparazzo i dodaje:

– Saša je pustio da vidi dokle će pojedini da prose na TikToku i da se blamiraju, kada je video da je sve to uzelo maha doneo je hitnu odluku, koja Dalili nije odgovarala. Mislila je da to pravilo za nju neće da važi, a ona je ta koja je najviše snimala lajvove i na osnovu toga uzimala novac. Vlasnik je bio izričit i saopštio joj je da je najbolje da se rastanu i da ona nastavi sa društvenim mrežama, ali ne kao medijsko lice Hypa. Bila je besna zbog te odluke, ali tako je kako je. Ne znam stvarno šta će dalje- kaže izvor.

UDARNA VEST.rs (Alo.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare