ŠOK ZA SRBIJU PRED PRVENSTVO: Lider reprezentacije se POVREDIO – selektor ga PRECRTAO sa spiska!

Srpski odbojkaški reprezentativac Marko Ivović, jedan od dugogodišnjih lidera našeg tima, nije otputovao jutros u Tursku sa saigračima iz nacionalnog tima, pošto je ostao u Beogradu kako bi odradio neophodne terapije i bio spreman za narednu nedelju, saopštio je OSS.

Odbojkaši Srbije otputovali su jutros u Istanbul, a selektor Srbije Igor Kolaković poveo je 14 igrača na prijateljske mečeve sa Turskom u okviru priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo. Odlučio je naš selektor da, makar sa ovog spiska putnika, precrta Ivovića, a on će imati još nedelju dana da se spremi i pokaže stručnom štabu da je zdrav i spreman za izazove na prvenstvu Evrope.

Prvi meč između Srbije i Turske biće odigran sutra od 16.30 časova u dvorani „Burhan Felek“ u Istanbulu. Drugi duel ove dve selekcije na programu je u subotu od 14 sati.

Selektor Igor Kolaković računaće na 14 igrača u Istanbulu. To su tehničari Vuk Todorović i Aleksa Batak, korektori Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić, libera Milorad Kapur i Miloš Krsteski, blokeri Marko Podraščanin, Petar Krsmanović, Nemanja Mašulović i Aleksandar Nedeljković, primači Uroš Kovačević, Miran Kujundžić, Pavle Perić i Veljko Mašulović.

Osim Ivovića, na spisku putnika za tursku nema ni Srećka Lisinca, koji je i dalje bez meča ovog leta za Srbiju, zbog povrede leđa. Od ostalih, sa spiska su zvanično otpali tehničar Andrija Vulikić i Božidar Vučićević.

Evropsko prvenstvo za odbojkaše na programu je od 28. avgusta do 16. septembra. Podsetimo, Srbija će igrati u A grupi sa Švajcarskom, Belgijom i Italijom u Peruđi, a u Ankoni protiv Estonije i Nemačke.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare