POJAVILI SE JEZIVI SNIMCI: Evo kako je UMRO grčki navijač – poslednji trenuci LEDE KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Mihalis Kacuris, simpatizera atinskog AEK-a, stradao je prošlog ponedeljka, kada je izboden nožem u sukobu navijačkih grupa ispred OPAP arene, u kvartu Nea Filadelfija.

Naime, pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji je kasnije i odložen, huligani Dinama iz Zagreba i Panatinaikosa su zajedničkim snagama napali fanove šampiona Grčke, a tom prilikom su izboli nesrećnog Kacurisa, koji je kasnije preminuo od posledica.

Sada su se pojavili i snimci poslednjih trenutaka 29-ogodišnjeg mladića, gde se tačno vidi, iz minuta u minut, kako se mladi Grk borio za život.

Na snimcima se može videti kako nesrećni mladić trči do kioska na ulicama Nove Filadelfije, a na sebi ima plavu košulju, šorts, kapuljaču, kao i kacigu u ruci.

Kacuris je zatim utrčao u radnju, kako bi se sakrio od huligana, a odlučio je da sedne iza frižidera. Radnici ovog kioska su pokušali da mu pomognu, a jasno se na snimcima vidi kako mu jedan muškarac dodaje maramice, kako bi Mihalis pokušao da smanji krvarenje, kao i da skine krv sa sebe.

Za kraj, na snimcima se vidi i kako nesrećni mladić pokušava da ustane, ali bezuspešno, što mu je samo pogoršalo stanje.

Podsetimo, AEK je porazio Dinamo u Zagrebu, rezultatom 2:1, a u subotu će se odigrati revanš meč u Atini, u utakmici od koje strahuje čitava Evropa, zbog moguće reakcije Atinjana.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare