Tiktokerku zadavio kablom, pa telo iskasapio satarom! Stravični detalji ubistva u centru Beograda (FOTO) 

Ognjen D. (33) u svom stanu u Beogradu zadavio je produžnim kablom tiktokerku Nou Milivojev (18), koja je nestala 17. juna ove godine, a onda je njeno telo raskomadao starom i nožem, a potom njene delove rastapao u kiselini

Jezivo ubistvo dogodilo se u stanu koji se nalazi u dvorištu zgrade u Ulici cara Lazara u centru Beograda.

Pakao u stanu

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, inspektori koji su prvi ušli u Ognjenov stan bili su šokirani količinom prljavštine koju su zatekli.

– Užasno je zaudaralo, a osumnjičeni je sedeo na jednoj fotelji i mirno posmatrao policajce. Oko njega je bilo mnogo flaša od alkohola. Nakon što su Ognjenu stavljene lisice na ruke, inspektori su u kupatilu zatekli više plastičnih kutija u kojima su u kiselini bili delovi tela. U jednoj velikoj posudi je bila lobanja, koja je gotovo cela bila uništena, a na dnu te plastične kutije su se videli zubi. Osim toga, Noina garderoba je pronađena u crnim kesama – ispričao je naš izvor.

Istraga je utvrdila da je Ognjen nakon svađe sa Noom uzeo produžni kabl za struju i njime udavio ovu transrodnu osobu. Informerov sagovornik ističe da je osumnjičeni za teško ubistvo telo isekao satarom, a zatim i nožem.

– On je danima, kako su svedoci ispričali, iznosio crne kese iz stana, pa se pretpostavlja da je neke delove Noinog tela bacio u đubre, dok je druge potopio u kiselinu kako bi ih uništio i sakrio užasno ubistvo. Prilikom pretresa stana policija je odnela sve noževe koje je Ognjen posedovao, ali satara nije pronađena. Osim toga, i delovi tela, koji su prilično uništeni kiselinom, odneti su na Institut za sudsku medicinu, gde bi na osnovu DNK trebalo da se utvrdi da li je ubijena osoba zapravo Noa – rekao je on.

Nakon što je Ognjen D. uhapšen, on je u policiji priznao ubistvo, ali je rekao da se ne seća kako se dogodilo. Inače, kako saznajemo, osumnjičeni je zavisnik od alkohola i droge, ali nikada nije išao da se leči. Više puta je hapšen zbog različitih krivičnih dela, a pre nekoliko godina je doživeo i saobraćajnu nesreću u kojoj je povređen, pa je zbog toga morao da nosi štaku.

Zverski ubijena Noa je, inače, rođena kao Đorđe Milivojev. Nestala je 17. juna u Beogradu, kada se poslednji put čula telefonom sa majkom i rekla joj da ide „kod dečka“. Od tada joj se izgubio svaki trag i mobilni telefon joj nije bio dostupan. Porodica je dva dana kasnije prijavila njen nestanak policiji, koja je ubrzo ispitala Ognjena, kod koga je Noa, navodno, krenula.

Priznao da je nasilan

On je, međutim, rekao da je tog dana nije video.

– Osumnjičeni je priznao da je u prošlosti nekoliko puta nasrnuo na Nou, ali da su to bile ljubavne svađe koje bi oboje brzo zaboravili. Ipak, posle 17 dana potrage i istrage, ispostavilo se da je Ognjen u svom stanu ubio Nou. Inače, osumnjičeni je i u prošlosti u više navrata bio u vezama sa transrodnim osobama koje su ga prijavljivale za nasilje. On ih je tukao i šibao kada se napije i nadrogira. Interesantno je što, iako su zvale policiju, nisu podnosile prijave zbog čega on nije ni privođen – kaže naš sagovornik.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare