KATARINA ŽIVKOVIĆ PREŽIVLJAVA PAKAO! Pevačici stižu jezive poruke, ona se hitno oglasila: Dabogda vam se sve trostruko vratilo

Katarina Živković objavila je na svom storiju na Instagramu jezive poruke koje dobija od hejtera. Pevačica je nedavno iskazala svoj stav da treba vratiti stare vaspitne metode kada je u pitanju vaspitavanje dece, a sada je naišla na osude.

– Ovo što vi radite i pišete meni i o meni je nasilje. Prvo ne želite da čujete šta govorim, drugo nemate kapacitet da razmete jer ste ograničeni i glupi ko k****. Treće, sve što želite meni dabogda vam se trostruko vratilo stoka jedna pogana i raspala – napisala je pevačica koja je bila vidno izrevoltirana.

Katarina Živković
foto: Printscreen

Podsetimo, pevačica Katarina Živković nedavno je izjavila da decu treba izlagati nasilju.

– Mene su tukli kada sam bila mala i ništa mi ne fali! U nekim slučajevima batina je iz raja izašla. Ova vremena su mnogo nezgodna zbog telefona i društvenih mreža, pa je klince teško kontrolisati. Roditelji treba prvo da ih kazne oduzimanjem mobilnih, a ako ni to ne pomaže, onda ih tucite – rekla je Katarina Živković.

Katarina Živković
foto: Printscreen Instagram

Ona je takođe objasnila da smatra da muškarci naspram žena šampioni u laganju.

– Ni žene nisu uvek iskrene, ali se na nama to lako primeti. Mi češće lažemo oko sitnica, a muškarci oko krupnih stvari – rekla je Kaća i dodala da brak u kojem žena zarađuje više od muža može da opstane.

– Naravno da može! Važno je da se ljudi vole, a ne ko koliko ima para. Ipak, kad je žena uspešna i bogata, muškarac može da se oseti inferiorno“.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/ Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare