Ostoja Mijailović: KK Kamerun je osvojio ABA ligu, nećemo dovoditi domaće penzionere da bi nam sedeli na klupi /VIDEO/

Košarkaši Partizana posle 10 godina vratili su se na tron ABA lige! Crno-beli ostvarili su veliki uspeh u ovoj sezoni, bili na korak od Fajnal-Fora, a onda uzeli i šampionski prsten na Jadranu. Gost Sportal jutra ovog utorka je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

Klub iz Humske postao je rekorder po broju titula u regionu – ima ih sedam, a glavno pitanje koje se sada postavlja jeste kako će tim izgledati sledeće sezone.

Ko ide, ko ostaje, kakve su sada ambicije Partizana, hoće li Arena ostati crno-beli dom – o svemu tome u „Sportal jutru“ govorio je predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest da je kapiten „parnog valjka“ Kevin Panterpotpisao za Barselonu. Ugovor mu je, kako je preneo „Eurohoops“ na dve godine i trebalo bi da zaradi šest miliona evra!

Pod znakom pitanja su i Zek Ledej, Džejms Naneli, Matijas Lesor, Dante Egzum, dok Jam Madar neće imati priliku da brani boje Boston Seltiksa u Letnjoj ligi. Kako prenose američki mediji, izraelski košarkaš ostaće tokom leta u Evropi, jer ima još godinu dana ugovora sa Partizanom.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare