MARJANOVIĆ SE SRDAČNO POZDRAVIO SA BRATOM: Došao mu i sin! Presuda još nije pročtiana do kraja, nekoliko iskaza se ne poklapa

U Apelacionom sudu u Beogradu nastavljeno je čitanje presude Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene Marjanović, a nakon pauze očekuje se da se pročita i poslednjih 40 strana obrazloženja koje se nalazi na 698 strana.

Član veća koji je čitao presudu između ostalog opet se osvrnuo na činjenice i dokaze vezane za bazne stanice mobilnog telefona okrivljenog Marjanovića i žrtve kao i u koji vreme je pozvao ubijeni, brata, pokojnog oca, policajca i MUP kojima je prijavio nestanak supruge.

– Maloletna ćerka Zorana Marjanovića i ubijene Jelene Marjanović tokom svog iskaza rekla je da niko od ljudi nije bio oko njih, dok je s druge strane okrivljeni opisao koga su sve sreli, kako su bili obučeni i kako su se ponašali, što dokazuje da se iskazi ne poklapaju. Ako pritom dodamo i iskaz čoveka koji je bio na rampi sa porodicom, ali i ženu sa kozama koja je navela i opisla da je u 17.30 sati tog dana kod rampe videla čoveka sa dugom kosom i ćerkom, kako će se kasnije ispostaviti opis čoveka, svedoka koji je bio sa porodicom – navedeno je iz presude.

Ispostavilo se i da je izjava Zoranova da je opomenuo ćerku da ne prilazi kozama, potpuno neistinita, jer je dete u iskazu navelo da nije videlo životinje, a kasnijom istragom je utvrđeno da se ne poklapa satnica kretanja žene sa kozama i kretanje i mesto Zorana sa ćerkom.

Navodi se i da je Zoran prilikom poziva MUP kada je prijavljivao nestanak supruge rekao da je nema pola sata, što znači da je prijavio vreme od kad je ubijena, a ne kako je naveo u daljem iskazu da je poslednji put video kada je otišla da trči.

– Vaspitačica maloletne Zoranove ćerke navela je u iskazu da je došla u kuću Marjanovića u 17.30 sati što je takođekosi sa izjavom okrivljenog da je on u to vreme bio sa ćerkom na nasipu i zvao policiju da prijavi nestanak – stoji u presudi koju je pročitao član sudskog veća.

Zoran je ovaj put došao u beloj košulji sa crvenim džemperom, i crnim kockastim pantalonama i srdačno se javio svom bratu Milošu koji je došao na današnje suđenje. Sada je upravo u Apelacioni sud došao i Zoranov sin Uroš.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare