BIVŠI MUŽ ME JE VARAO I TUKAO JER JE STEKAO MILIONE! Slobina supruga Jelena do detalja opisala torturu koju je sinoć doživela od nekadašnjeg supruga! 

Jelena Radanović, žena pevača Slobe Radanovića, sinoć je završila u Urgentnom centru nakon što je, kako je sama potvrdila, zadobila povrede koje joj je naneo bivši suprug. Ona se sinoć kasno oglasila i u saopštenju do detalja opisala kako ju je nekadašnji muž zlostavljao.

Jelena je sinoć napadnuta ispred Slobine i njene kuće u Višnjičkoj banji kada je decu preuzimala od bivšeg supruga. Ona je nekoliko sati provela u Urgentnom centru nakon čega je izašla sa zavojem oko noge i tada se oglasila:

Doživela torturu… Jelena Radanović

– Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja – započela je Jelena, pa nastavila: 

– Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i icrpljujuće je – priznala je Jelena. 

Ona se potom osvrnula i na događaj od juče gde je zadobila povrede nakon napada bivšeg supruga. 

– Ne mogu detaljno da prepričavam šta se zaista danas desilo. Upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on. Povrede mi jeste naneo on! 

Slobina supruga potom je opisala kako je došlo do sukoba sinoć:

– Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola i tako je sve počelo. Lažno me prijavljuje policiji i centru za socijalni rad, a danas se krije iza svoje devojke! – rekla je Jelena, pa za sam kraj dodala: 


– Sama sam kriva, ja sam ga birala. Čovek se tokom braka obogatio pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava. Mislio je da neću otići od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe. 

Jelena je navela i da je ona ta koja je odlučila da se razvede i da je to najbolje što je mogla da uradi: 

– Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu. Zato me je Bog nagradio Slobom- rekla ponosno Radanovićeva. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare