OGLASIO SE MUP O POMAGAČIMA POLICAJCA IZ PRIBOJA: Sumnja se da su mu pomogli da POBEGNE nakon što su Ervinu zadati KOBNI UDARCI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Užicu, uhapsili su M. S. (1997), N. G. (2001) i M. A. (1958), svi iz Priboja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Oni se sumnjiče da su Igoru A. (28) pomogli da pobegne nakon izvršenog krivičnog dela ubistvo, kada je u Priboju u ugostiteljskom objektu zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu Ervinu Ć. koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank, a od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Elvis Atulahović, Priboj, ubica
foto: Facebook

Po nalogu Višeg javnog tužilaštava u Užicu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Izvor Kurira rekao je da su osumnijičenom posle ovog događaja trojica pomogla da pobegne. Sva trojica su uhapšena i zadržana u policijskoj stanici, a za osumnjičenim Igorom A. se traga, rekao je naš izvor.

Ervin Ćelahmetović, Priboj, ubistvo
foto: Facebook

Podsetimo, kako je rekao izvor Kurira, obdukcija je završena, nakon koje je konstatovano da je tragično nastradali Ervin preminuo od krvarenja u mozgukoje je izazvalo pucanje velikog krvnog suda. Izvor dalje navodi da je do pucanja došlo usled udaraca koje je dobio.

Detalji ubistva, Pribojci potreseni

Da podsetimo da je u lokalu „Strit“ u Priboju sinoć oko pomoći došlo do rasprave između Ervina Ć. koji je stajao za šankom i Igora A. Igor je tri do četiri puta sa metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu zbog čega je ovaj pao. Odmah je pomogao, a Ervin je preminuo u pribojskoj bolnici. Pribojci su svi potreseni ovim događajem. U momentu ovih dešavanja u lokalu je bilo dosta ljudi.

– Bile su tu i neke devojke medicinske sestre, koje su odmah pritrčale da pomognu Ervinu, sve dok hitna pomoć nije došla. Igor je nestao iz lokala. Ervin je inače čovek koji se nikada u životu nije potukao – pričaju Pribojci.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare