INTENZIVNA POTRAGA ZA OSUMNJIČENIM POLICAJCEM! Granična policija dobila nalog…

Policajac Igor A. (28), osumnjičen za ubistvo muškarca Ervina Ć. (35) u kafiću u Priboju i dalje se nalazi u bekstvu, a policija „češlja“ ovo mesto jer imaju saznanja da se njihov kolega krije na teritoriji tog grada.

– Obaveštena je granična policija kako bi uhapsila osumnjičenog, ukoliko ga primete na nekom od graničnih prelaza – kaže izvor iz istrage.

Podsetimo Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je u nedelju posle ponoći, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu, u centru grada, krvnički pretukao i usmrtio policajac u civilu Igor A. 

Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom. 

– Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: „Ubio ga je, ubio ga je“. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt – kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Navodno, osumnjičeni Igor A. je pripadnik Interventne jedinice 92 i u trenutku zločina bio je na odmoru u rodnom gradu.

Ceo zločin snimile su sigurnosne kamere koje se nalaze u lokalu.

Ubijeni Ervin Ć. biće sahranjen sutra u rodnom Priboju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare