Šapić predstavio još jedan novitet: Evo ko će sve nositi prsluk grada Beograda

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić održao je danas u Starom dvoru konferenciju na kojoj je predstavio tri važne informacije.

Pored informacija o funkcionisanju novog sistema javnog prevoza, Šapić je predstavio i prsluke koje će radnici svih javnih preduzeća koji izvode radove na ulici nositi. 

– Svi su dužni da imaju prsluke, kako bi građani Beograda znali ko izvršava radove na ulicama. Raspisali smo još jednu nabavku za još šest hiljada komada, za sada ih imamo dovoljno inamenjeni su za sva javna preduzeća i njihove zaposlene, kao i za izvođače radova – rekao je prvi čovek prestonice.

Kako je Šapić objasnio ime svakog preduzeća pisaće na leđima, a prsluk će biti isti za sve, tako će građani moći da vide šta radi grad Beograd, a šta rade ostali.

Podsetimo, gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić krajem prošle godine najvaio je izradu prsluka za sva javna preduzeća kako bi bili prepoznatljivi građanima. Cilj je da građani znaju šta Grad radi na ulici, ali i da radnici podnesu još veću odgovornost i pokazali spremnost za ono što rade.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare