NE MOGU DA VERUJEM DA ĆU POSTATI MAJKA! Nadica Ademov otkrila kako se oseća u trudnoći: Do poslednjeg momenta sam mislila da je dečak

Nadica Ademov otkrila je još uvek pod utiskom i da ne može da veruje da će postati majka, ali da je presrećna zbog toga i da jedva čeka da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.

Pevačica Nadica Ademov nedavno je otkrila da je u drugom stanju. Ona je za najuži krug ljudi priredila proslavu na kojoj je saznala da nosi devojčicu. 

Pevačica je istakla da još uvek ne veruje da će postati majka, ali da je jako srećna zbog toga. 

– Osećam se odlično, da se samo nastavi ovako i sve će biti potaman. Devojčica je u pitanju, i ovaj put smo se odlučili da intimno i privatno saznamo tu vest. Proslavili smo uz uži krug prijatelja i kolega, i to je bilo kratko slavlje. Čisto da se obeleži taj dan. Hvala svima koji su bili, zvali, čestitali… Još uvek sam pod utiskom, ne mogu da verujem da ću postati mama. Ispunjena sam na svim poljima, a ovaj put i u ulozi majke – naglašava pevačica.

Nadica je izjavila kako se iznenadila kada je saznala da će dobiti devojčicu jer je bila ubeđena da nosi dečaka.  

– Do poslednjeg momenta sam mislila da je dečak, a kada sam videla roze balone i saznala da je devojčica, stvarno sam bila iznenađena i šokirana. Drago mi je svakako, samo da bude živo i zdravo. Nadam se da će biti i lepe svadbe – otkriva Nadica. 

Podsetimo, ona je rekla i da bi volela da se uda i napravi svadbu u Istanbulu.

– Želja mi je da se udam u Istanbulu. Možda će to i da mi ostvari, videćemo… Kad sam gledala turske serije kao mala htela sam da se udam kod mosta u tom gradu. To mi je ostalo od tad. Emotivna sam, ja sam krhka duša, brzo se rasplačem – rekla je Nadica.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare