SRBIJA DOBIJA NOVOG SELEKTORA! Milijaš preuzima REPREZENTACIJU!

Nenad Milijaš biće novi selektor mlade reprezentacije Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde suvereno vladaju Superligom Srbije, grabe i ka duploj kruni budući da su u polufinalu Kupa Srbije, ali to neće doneti novi ugovor Milošu Milojeviću. Trener crveno-belih na kraju sezone napušta Marakanu, a sa njim bi iz Ljutice Bogdana mogao da ode i Nenad Milijaš. 

Legendarni vezista rešen je da od naredne sezone postane šef stručnog štaba nakon nekoliko sezona u Crvenoj zvezdi, a na stolu ima ponudu Fudbalskog saveza Srbije, prenosi „Sportklub“. Navodno, Milijaš bi uskoro mogao da postane selektor naše mlade reprezentacije. 

Nenad Milijaš je nedavno postao vlasnik UEFA PRO licence čime je stekao sve uslove da bude novi selektor. Pored toga, iza njega je ogromno reprezentativno iskustvo budući da je bio član nacionalnog tima dugi niz godina i upisao je čak 25 nastupa za Orlove. 

On je svoju trenersku karijeru počeo kao pomoćnik Vladana Milojevića, potom je sarađivao sa Dejanom Stankovićem, a na kraju i sa Milošem Milojevićem. Prošlog leta bio je na meti Voždovca i kragujevačkog Radničkog, ali je rešio da još malo „peče zanat“ uz iskusnije kolege. 

Imao je Milijaš i iskustva u mladoj reprezentaciji gde je radio kao pomoćnik Nenada Milovanovića, Ilije Stolice, Aleksandra Rogića i Gorana Stevanovića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare