NEBULOZAN ZAHTEV ZA SMENU GAŠIĆA! Vučić odgovorio na hejterske napade: NEMA SILE KOJA JE JAČA OD DRŽAVE!

Predsednik Srbije govorio je o zahtevu opozicije za smenom ministra policije Bratislava Gašića rekavši da on dobro obavlja svoj posao i da neće biti smenjen.

– Znate li vi kada je Brejvik kada je ubio 77 ljudi 2011. godine da je neko dao ostavku? Da su bili protesti? Demonstracije? Samo direktor policije, a Norveška se uhvatila u koštac sa problemom. Neko mora da nauči u šta sme da ide policija, a u šta ne. Ne pada nam na pament da smenjujemo Gašića, koji odlično radi svoj posao, ali možemo da vam izađemo u susret i da smenimo vladu, ali morate da sačekate 26. maj. Možemo o svemu da razgovaram – rijelitiji, REM, ali vi nećete da razgovarate – rekao je Vučić, prenosi Informer.

– Nema te sile koja je jača od države, a što demokratije tiče spreman sam da vam izađem u susret i uradim ono što vi nikada niste. Za izbore ste? 26. maja obaveštavam narod i idemo na izbore, to znači najkasnije do septembra – dodao je predsednik Srbije i dodao da je u pojedinim medijima u informativnim programima mnogo veća mržnja nego u rijalitiju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare