TEŠKO POVREĐEN TINEJDŽER NAĐEN U LOKVI KRVI NA ULIC!? Detalji napada u Novoj Crnji: Maloletnik druga i njegovu majku napao sekirom i nožem 

Maloletnik (13) sekirom i nožem teško je povredio tinejdžeraM.S.(17), sa kojim se družio, i njegovu majku V.S.(57) , povređeni dečak nađen u lokvi krvi na ulici u selu Radojevo u Novoj Crnji !

Kako nezvanično saznajemo napad se dogodio noćas oko tri sata, teško povređena žena i njen sin prevezeni su u bolnicu i lekari se bore za njihov život!

– Taj maloletnik je pre dva dana bio kod njih, družili su se i eto šta je napravo!?. Niko ne zna šta mu je  bilo da ovako nešto uradi, iako niko u selu nema dobro mišljenje o njemu. Po selu pričaju da ima preko 20 prijava u policiji, ali on je još uvek dete i ne odgovara...  – priča za Informer jedan od komšija povređene žene i njenog sina.

Kako je objasnio maloletni nasilnik je bio u domu ali su ga baba i deda izvuklu.

– Živeo je tu sa njima, po selu je krao i pravio gluposti. Ja lično nisam imao problema sa njim ali druge komšije jesu. On živi nedaleko od kuće u kojoj je izazvao krvoproliće. Čuo sam da je došao sa sekirom i nožem. Ne znam gde je V.S. pronađena, ali njen sin je bio na ulici u lokvi krvi. Kažu uda je on tako teško povređen zvao policiju ili Hitnu pomoć – priča sagovornik M.K. koji živi u selu Radojevo.

Prema njegovim rečima da zlo bude još veće teško povređena žena je ranije operisala kancer i bila je bilešljiva. 

– Svi se molimo da žena i njen sin, koji završava srednju školu za kuvara prežive – rekao je sagovornik. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare