SASTAVI: CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA, počinju Spajić i Rakonjac

Crvena zvezda je osvojila titulu, ali želi da ostane neporažena, dok se Vojvodina bori za Evropu i svaki bod joj je od izuzetnog značaja

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće od 18.30 časova Vojvodinu u meču 35. kola Superlige Srbije. Izabranici Miloša Milojevića uveliko su osigurali titulu, ali im je cilj da pobede sve do kraja. Vojvodina je trenutno peta na tabeli sa 61 bodom i bori se za drugo, treće ili četvrto mesto, kako bi igrala kvalifikacije za neko od evropskih takmičenja.

CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Dejan Trifković

Crvena zvezda: Borjan – Vigo, Eraković, Spajić, Rodić – Mijailović, Kanga – Bukari, Mitrović, Katai – Rakonjac

Trener: Miloš Milojević

Vojvodina: Carević – Lazarević, Vitas, Traore, Antonijević – Topić, Zukić – Jeličić, Kabić, Milosavljević – Milošević

Trener: Radoslav Batak

18.15 – Miloš Milojević:

– Motivisani smo da pobedimo svaku utakmicu i to se ne menja ni sad kad igramo sa Vojvodinom, koja je u dobroj seriji. Očekujem borbu u kojoj će navijači uživati. Nećemo odmarati igrače, do kraja sezone imamo još pet eventualnih utakmica. Mislim da smo toliko dobro radili i trenirali da i bez treninga i odmora, možemo pet utakmica da odradimo. 

18.10 – Radoslav Batak:

– Pred nam je derbi utakmica protiv Zvezde koja u ovoj sezoni nije izgubila nijednu utakmicu. Vojvodina je poslednji meč sa Zvezdom odigrala na ’Marakani’ veoma dobro i nije poražena. To je i ovog puta naš cilj. S obzirom na to da nas u sredu očekuje teška utakmica polufinala Kupa protiv Čukaričkog, a onda tri dana kasnije i derbi sa Partizanom kod kuće, moramo da budemo ekonomični, pametni i da razmišljamo o svemu.

18.02 – Crveno-beli su oborili klupski rekord i trenutno su u nizu od 58 utakmica bez poraza kad je reč o domaćem prvenstvu.

17.57- Dobro došli na blog posvećen utakmici 35. kola Superlige Srbije, koji će od 18.30 (Arena 1 premijum) odigrati Crvena zvezda i Vojvodina.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare