ANĐELA SPREMILA ČIPKU ZA IZOLACIJU SA ZVEZDANOM: Očekuje novu vrelu akciju sa bivšim, rešila da se pokaže u krevetu!

Anđela svim silama pokušava da dokaže Zvezdanu da je bolja od Maje!

Anđela Đuričić ne prestaje da se nada pomirenju sa Zvezdanom Slavnićem, iako je on već uveliko u odnosu sa Majom Marinković, a čini se da je srećniji nego ikada.

U toku današnjeg dana, Anđela se obratila „Bungiš timu“ i naručila sve što joj je potrebno, s obzirom da joj je porodica okrenula leđa. 

Međutim, interesantno je da Anđela želi novi čipkani veš i spavaćice za izolaciju, jer se u Beloj kući neprestano priča da su ovonedeljni potrčci Anđela i Zvezdan:

Molim vas dva kompletića za spavanje, crveni i crni čipkani i volela bih posteljinu crvenu sa srcima ili morska sirena za bračni krevet. I šejker, dijamant mi se polomio, ako možete dijamant da nađete. Nadam se da će mi od svih mojih stranica stići čestitke i neku sliku kao što Milica i Aleks imaju. I neki privezak za bubicu kao dijamant ili sa mojom slikom, nešto tako unikatno da označava mene. Imate na mom instagramu sliku sa bratom i sestrom, može taj privezak. Imam i porodičnu ispod Vasilija Ostroškog, ako možete tu porodičnu sliku da pošaljete kao privezak, a možda čak i na šolji. To bi mi bio najveći poklon. Mogli bi neke jastuke sa mojim slikama da stavim na svoj krevetić. Sutra kad stignu od Anđinih Bungiša, šta god da pošaljete dobrodošlo je. Volim i balone i moje slike kad bi u ramom velikom zalepili – pričala je Anđela.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare