REAL ČEKA PAKAO U BEOGRADU! „Grobar“ satima čekaju za karte! Arena će biti mala!

Košarkaši Partizana u četvrtak igraju protiv Reala u Madridu drugi meč plej-ofa četvrtfinala Evrolige, a navijači se već spremaju za mečeve u Beogradu.

Partizan je pre dva dana u Madridu trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi pobedio Real 89:87 i stigao do senzacionalnog „brejka“. 

Naredne nedelje će se u Beogradu igrati mečevi pred 20.000 „grobara“ u „Areni“. Partizan sada ima šansu da o sudbini odlučuje pred svojim navijačima, među kojima vlada ogromno interesovanje za meč sa “kraljevskim klubom”.

 

Košarkaški klub Partizan pustio je u prodaju pojedinačne ulaznice za mečeve plej-ofa Evrolige sa Real Madridom, u četvrtak, 27. aprila, od 10:00 časova. 

Navijači su poranili, pa su redovi bili i pre 10 časova. Jasno je da će puna hala dočekati španskog prestavnika, a cene ulaznica se kreću od 5.500 za nivo 400 do 60.000 dinara za mesta pored klupe.

 

Centar Partizana Matijas Lesor kaže da je ekipa spremna za ono što crno-bele očekuje u nastavku serije.

– Igrali smo 34 utakmice da bismo došli dovde, protiv najboljih timova u Evropi. Slavili smo posle meča, ali smo sada spremni za dve pobede –zaključio je Lesor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare