Brajan Volš danas izlazi pred sud: Optužen za ubistvo supruge Ane, ova 3 dela mu se stavljaju na teret 

Brajan Volš, optužen za ubistvo svoje supruge, Srpkinje Ane Volš, danas će se pojaviti pred sudom nakon što je velika porota pronašla dovoljno dokaza za podizanje optužnice za krivično delo.

Velika porota okruga Norfolk je 30. marta optužila Volša (47) u vezi sa smrću njegove supruge Ane, za koju tužioci kažu da ju je suprug ubio pre nego što je raskomadao njeno telo i odložio u tri kese za smeće koje je bacio u kontejnere u tri stambena naselja.

Tužioci su u prvom pojavljivanju Volša pred sudijom 18. januara izneli niz užasnih detalja. Oni su predstavili dokaze da je Volš obmanuo policiju na početku istrage o njegovoj nestaloj ženi i na Guglu pretraživao u danima nakon njenog nestanka „Koliko dugo pre nego što telo počne da miriše“ i „Kako zaustaviti telo od raspadanja“.

Očekuje se da će Volšu u četvrtak biti pročitane optužbe protiv njega po sledećim optužbama za krivična dela: ubistvo, obmanjivanje policijske istrage/ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Optužnica prenosi slučaj Volš sa Okružnog suda Kvinsi na Viši sud u Norfolku, što je proceduralni korak koji slučajevi ubistva preduzimaju u sudskom sistemu Masačusetsa.

Brajan Volš je ranije na sudu u Kvinsiju rekao da nije kriv.

Da podsetimo, Ano Volš se svaki trag gubi 1. januara ove godine.

On je uhapšen nedelju dana nakon nestanka supruge, prvo zbog ometanja istrage, a zatim i zbog njenog ubistva, s obzirom na to da su istražitelji pronašli tragove krvi u podrumu kuće i Aninim stvarima koje je Brajan bacio na deponiju, kao i pretraga na internetu, među kojima je bila i ona o tome kako da ukloni telo bez dokaza.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare