TURSKOM VOZAČU ODUZETA DOKUMENTA! Izazvao nesreću u kojoj je jedna osoba nastradala 

T.T. (52), iz Izmira, Republika Turska koji je pre nedeju dana uzazvao nesreću u kojoj je jedna osoba nastradala, a druga kao i on povređena saslušan je u tužilaštvu u Leskovcu

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, pošto se opravio od povreda, T.T. je saslušan, zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.  

Osumnjičeni je u prisustvu tumača i branioca izneo odbranu, nakon čega je od strane tužilaštva stavljen predlog za određivanje mere zabrane napuštanja boravišta, odnosno teritorije Grada Niša i teritorije Republike Srbije, uz oduzimanje putne isprave i lične karte, s obzirom na to da je isti državljanin Republike Turske “ saopštilo je tužilaštvo i dodalo da je predložena mera i određena.

Kako su naveli, tužilaštvo je u međuvremenu već preduzelo dokaznu radnju veštačenja, odredilo saslušanje svedoka, nakon čega će preduzeti i druge neophodne radnje, a sve u cilju efikasnog i ekonomičnog okončanja postupka.

 

Podsetimo,turski državljanin uhapšen je, nakon saobraćajne nesreće, koja se dogodila pre nedelju dana, 12. aprila, kada je upravljajući putničkim vozilom „kia sorento“ izazvao saobraćajnu nezgodu na auto- putu kod Leskovca.  

“ On je sleteo sa kolovoza i udario u betonski stub. Tom prilikom, putnik (67) iz vozila je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je muškarac (51), koji je sedeo na mestu suvozača, zadobio teške telesne povrede“,saopšteno je ranije iz Policijske uprave Leskovac. 

T.T. je, nakon oporavka u Kliničko – bolničkom centru u Nišu, uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare