UŽIVO, ĐOKOVIĆ – MUSETI: Kurir u Monte Karlu! Italijan vezao TRI SETA SA NULOM, sada napada Novaka

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, u osmini finala mastersa u Monte Karlu igra protiv Lorenca Musetija.

Srbin i Italijan bi trebalo da izađu na teren nakon završetka susreta Stefanosa Cicipasa i Nikolasa Jarija, a tok meča moći ćete da pratite uživo na Kurir sportu.

Kako i do sada, specijalni izveštač iz Monte Karla, Vuk Brajović, potrudiće se da čitaocima Kurira omogući sadržaj koji ne može da se vidi preko tv prenosa i društvenih mreža.

Nakon pobede uz manje muke protiv Ivana Gakova, Novaka čeka duel protiv dobrog prijatelja, dvadesetjednogodišnjeg tenisera koji zauzima trenutno 21. mesto na ATP listi.

Nezgodni Italijan je u prvom kolu bio bolji od Miomira Kecmanovića, osvojivši pritom drugi set rezultatom 6:0, a onda je razbio zemljaka Luku Nardija u dva identična seta – 6:0.

Jasno je da ga protiv Novaka čeka znatno teži zadatak i da je malo verovatno da će sa nulom uspeti da osvoji bilo koji set.

Đoković je bio slobodan u prvom kolu, a u drugom je protiv nezgodnog Rusa imao probleme u prvom setu koji je rešen tek u taj-brejku. Nakon toga, Novak je zaigrao kvalitetniji tenis i uspeo je da drugi deo igre reši u svoju korist.

Bolji iz duela Đoković – Museti u četvrtfinalu će igrati protiv Janika Sinera koji je pobedio Huberta Hurkača nakon što je izgubio prvi set.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare