Skandal u Ujedinjenim nacijama: Pogledajte ko će u ime Crne Gore glasati da su Srbi genocidan narod! 

Savetnik Misije Crne Gore u Ujedinjenim nacijama, Damir Šabanović najverovatnije će biti osoba koja će podići ruku za glasanje zvanične Podgorice u Ujedinjenim nacijama o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici!

Tako će on ispoštovati ono što su danima ranije najavili premijer Milojko Spajić i ministar spoljnih poslova Filip Ivanović. Njegovo ime je najčešće koje se jutros pominje  u Podgorici.  Šabanović je bio prvi sekretar u Ambasadi Crne Gore u Pekingu a prema dostupnim podacima bio je koordinator Bošnjačke stranke prilikom kampanje za ulazak Crne Gore  u NATO!  
Podsetimo, Predsednik Aleksandar Vučić bori se danas u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija za celokupan srpski narod. Vučić predvodi delegaciju Srbije na sednici Generalne skupštine na kojoj će se razmatrati rezolucija o Srebrenici.

Uoči sednice, srpski predsednik poslao je jasnu poruku međunarodnoj zajednici i celom svetu.

– Odgovoriću im snažno i onoliko hrabro, koliko hrabrosti ima. Sve što imam hrabrosti, znanja i snage odgovoriću im. I odgovoriću im istinito. Odgovoriću im, borićemo se. Naš narod nije genocidan narod – poručio je Vučić.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare