NARKO-BOS KOG SU OTELI SRBI SAD POZIRA PORED INFLUENSERKE! Lobanju držali zarobljenog zbog tone kokaina, pa ga oslobodili (FOTO)

Mohamed Azai (49), zvani Lobanja kog je, prema sumnjama belgijske policije otela kriminalna grupa iz Srbije 22. februara u Anverpenu, zbog nestanka tone kokaina, pušten je na slobodu posle mesec dana zatočeništva, a sad je ispravala i fotografija kako Mohamed izgleda posle mesec dana torture.

Naime, njegova supruga objavila je zajedničku fotografiju sa njihovo petoro dece i napisala „sad smo kompletni“.

– Otmičari su ga ostavili u blizini porodične kuće. Policija je narednog dana, u utorak obavila razgovor sa njim a za otmičarima se i dalje traga – pisali su belgijski mediji.

Mohamed Azai, otmica, Belgija
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Azai je, podsetimo, namamljen na sastanak na jednu benzinsku pumpu, na parking na auto-putu E 19. Kriminalci, obučeni u policajce, prišli su mu i uvukli ga u automobil i to naočigled njegovog brata, koji je te večeri krenuo sa njim.

Otmičarima se trag izgubio, ali je policija sumnjala da je pozadina nestanak tone kokaina koji je nekoliko dana ranije stigao u luku Antverpen. Verovalo se da je oteti bio angažovan za pretovar droge vredne milione evra, koja je nestala.

U danima potrage za Azaijem, pojavili su se i video snimci koje su otmičari poslali u javnost, na kojima je on polu go, vezan i u kojima poručuje „da su Smajli i Kralj, dva mlada kriminalca pobegla sa tovarom kokaina“, vrednim 25 miliona evra. Na video zapisima, oteti ih moli da vrate drogu.

– Kad su ga pustili imao je samo nekoliko ogrebotina, a rekao je da su se kidnaperi dobro ponašali prema njemu. Svaki dan je dobijao sendviče, dozvoljavali su mu da se istušira, dali su mu čak da gleda i apele koje je njegova supruga influenserka objavljivala na društvenim mrežama. Vreme je provodio gledajući Netfliks, a svaki dan su mu donosili i baklave. Jasno su mu rekli „dokle god donosimo baklave, ne brini. Kada uđemo a ne nosimo, znaj da više nemamo razloga da skrivamo svoja lica i da je to kraj“ – ispirčao je za medije kako je vreme u zatočeništvu proveo oteti.

Otmičari, za koje se veruje da su pripadnici srpkog klana, sve vreme su skrivali svoja lica i nosili maske.

– Neko vreme je bio zatvoren u stanu u Briselu, a nakon što su se u slučaj uključili policija i pravosuđe, prebacili su ga u stan u Holandiji. Stražari koji su ga čuvali, bili su maskirani i naoružani – otkrio je prijatelj otetog.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare