KLADIONICE OTPISALE ŽELJKOV PARTIZAN! Crno-belima se ne daju velike šanse u pleh-ofu Evrolige!

Košarkaši Partizana zadivili su Evropu sjajnim partijama, ali kladionice ih stavljaju tek na sedmo mesto favorita, što bi značilo da ih na fajnal-foru neće biti.

Košarkaši Partizana nemaju šanse da se domognu fajnal-fora, smatraju najpoznatije svetske kladionice! Euforija među navijačima crno-belog tima iz Humske raste iz dana u dan, a nakon pobede nad Monakom u petak i zvaničnog plasmana u top osam Evrolige dostigla je vrhunac. Pristalice Partizana već vide svoj tim na fajnal-foru u Kaunasu, ali ne i najpoznatije svetske kladionice.  

Najbolja košarka

Ne bi me iznenadilo da Partizan ode na fajnal-for, igraju možda najbolju košarku
Vlado Šćepanović

Čekaju rivala

Crno-beli su već nekoliko nedelja na sedmom mestu favorita za titulu najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja, a to se nije ni promenilo nakon pobeda nad favoritima Real Madridom i Monakom, te je kvota sada 13,00.

Košarkaši Partizana, kao ni trener Željko Obradović, cele sezone naglašavaju da idu meč po meč i titule i velike podvige, logično, ne obećavaju. Tako je i kada je u pitanju fajnal-for, ali Alen Smailagić ipak ima moćnu poruku za sve koji vole njegov klub.

 

 Nastavićemo da se borimo, da dajemo sve od sebe. Željko je zaslužan za sve to. Zna da izvuče ono najbolje iz nas – rekao je popularni Smajli, koji igra sve bolje kako sezona odmiče.

KVOTE ZA POBEDNIKA EVROLIGE

1. Olimpijakos 3,802. Real Madrid 4,20 3. Barselona 4,40
4. Monako 7,50
5. Fenerbahče 11,00
6. Makabi TA 12,00
7. Partizan 13,00
8. Baskonija 21,00

Za sada nije poznato sa kim će crno-beli igrati u plej-ofu, a jasno je samo da će biti peti, šesti ili sedmi, te da prednost domaćeg terena sigurno neće imati. Olimpijakos, Real Madrid, Barselona i Monako zauzeli su prve četiri pozicije i neko od njih će biti protivnik crno-belima, a sve će biti poznato u petak uveče, nakon poslednjeg kola regularnog dela kada crno-beli dočekuju Panatinaikos. Uprkos tome što se ne zna ko će ponovo doći u beogradsku Arenu, slavni stručnjaci i košarkaši poput Dejana Tomaševića smatraju da ko god to bude, crno-beli mogu na fajnal-for.

– Partizan radi fantastičnu stvar, samo treba da nastave da igraju ovako: borbeno i kolektivno. Da ne prejudiciram sada mnogo, ali mislim da postoje jako ozbiljne šanse da Partizan odigra dobro plej-of i plasira se na fajnal-for – rekao je za „Mocart sport“ nekadašnji košarkaš Partizana.

Danas protiv Igokee

Košarkaši Partizana večeras će u beogradskoj Areni dočekati Igokeu u 25. kolu ABA lige (Arena 1 premijum, 20.00). Kao što je odranije poznato, ulaz za decu do 12 godina je besplatan, a karte se mogu preuzeti i danas na šalteru dvorane od 17.00 do 20.00.

Samo ozbiljnost

Sa njim je saglasan i Vlado Šćepanović, bivši trener i košarkaš Partizana.

 Za mene nikakvo iznenađenje ne predstavljaju ovakve igre i rezultati Partizana. Ne bi me iznenadilo ni da odu na fajnal-for. Ova ekipa igra možda i najbolju košarku u Evroligi, što se pokazalo protiv Monaka. Partizan ima ogroman, neograničen potencijal i to posebno raduje. Do Kaunasa mogu, pre svega, ozbiljnošću, kao i dosad, ali i timskom igrom koja ih je krasila sve ovo vreme – zaključio je Šćepanović.   

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare