NIKAD VEĆI HAOS! Zvezdanov raskid RAZBESNEO Anđelu, Đuričićeva DEMOLIRALA ZADRUGU!

Sinoć je tokom emisije „Pitanja novinara“ zadrugar Zvezdan Slavnić napravio prvoaprilsku šalu tako što je usred svađe njegove bivše supruge Ane Ćurčić i devojke Anđele Đuričić rekao da „sa Anđelom raskida, a da Ana treba da kaže za njihov dogovor.

Zvezdan je pritom seo pored starlete Maje Marinković i zagrlio je, što je Anđelu dodatno naljutilo, ali se isprva trudila da ne pokaže emociju.

Zvezdan je „raskida“ sa Anđelom, a Ani govori da kaže za „dogovor“

Đuričićeva ga je zbunjeno pogledala, isto kao i Ana, dok je Maja za to vreme imala na licu osmeh od uva do uva.

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić

– Aprili-li-li – rekao je u jednom trenutku Zvezdan, a Anđela je odmah izletela iz Bele kuće i napustila emisiju. 

Đuričićeva je otrčala u dvorište gde je počela da razbija stakla na prozorima kluba, a za njom je izašao i Lepi Mića kako bi je smirio, dok je Slavnić za to vreme mirno sedeo na garnituri.

Anđela je dobila nervni slom

S obzirom da je ovo došlo odmah nakon što je Anđela uhvaćena u neznanju pojma gordosti (kakvom je sebe nazivala), mnogi su pomislili da je Đuričićeva bila besna jer se izblamirala, dok su drugi bili ubeđeni da je tako reagovala jer je njen dečko zagrlio Maju.

„Nije Zvezdan pogrešio kada je rekao da je Anđela mnogo zla“„Celu noć napada Anu da je folirant i vređa je… A ona par meseci u vezi s njim i ovako poludi zbog jednog zagrljaja?“„Sačuvaj Boze i sakloni… U ovoj curi je trista đavola. Pod hitno psihologu, psihijatru…“„Ana ne sme ništa da kaže posle 15 godina, a ona porazbija pola kuce posle tri meseca“„Pravi veštacke frke okrivljujući Anu za policiju i zverku, a da li joj je na pamet palo da su možda njeni roditelji prijavili Zvezdana?“„Instant karma i to od tvog dečka!“„Ovim je pokazala koliko mu stvarno veruje“„Jedini momenat u ‘Zadruzi’ u kojoj je Zveki bio iskren“„Da je stvarno dogovor seo bi pored Ane, a ne pored Maje. Ali ajde, nek imaju i ‘pronicljivi’ teoretičari zavere nečim da se zanimaju…“ – bili su samo neki od komentara.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare