DEVOJKA POVREĐENA U UDESU KOD MOJSINJA HITNO PREBAČENA U BEOGRAD Tri osobe teško povređene u nesreći na Ibarskoj magistrali kada se autobus zakucao u automobil 

Dve osobe, devojka (22) i muškarac (61) zadobili su teške telesne povrede u udesu koji se dogodio na Ibarskoj magistrali u mestu Mojsinje, a povređena je i još jedna žena (50). Usled težine povreda, devojka je iz Opšte bolnice u Čačku prebačena u Klinički centar u Beogradu.
– Zbog zadobijenih teških telesnih povreda glave transportuje se na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra u Beogradu. Muškarac je zadobio teške povrede grudnog koša i prelom ekstremiteta. Žena starosti 50 godina stabilnih je vitalnih parametara sa povredom grudnog koša i potkolenice – potvrđeno u OB Čačak, pise Blic.

Do udesa je došlo kada je jedan autobus preticao drugi i tom prilikom se sudario sa vozilom marke „fiat“ koje mu je dolazilo u susret.

Inače, deonica Ibarske magistrala koja prolazi kroz selo Mojsinje odavno je poznata kao crna tačka ove saobraćajnice. Na njoj je do sada život izgubilo preko 20 ljudi, a na svakih 30 metara ovde se može videti po jedan nadgrobni spomenik.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare