KUMA ANE ĆURČIĆ PRIJAVILA ZVEZDANA U POLICIJI! Milena pobesnela zbog Slavnića, pa otišla kod advokata!

Milena Kačavenda danas je u svom „lajv“ obraćanju na društvenoj mreži Instagram obelodanila da je upravo krenula u policijsku stanicu, ali u tom trenutku nije navela koga je otišla da prijavi. Kako je Informer sada saznao, Ana je odlučila da prijavi Zvezdana Slavnića, a pre odlaska u policiju, konsutlovala se i sa advokatom.

Kačavenda, koja danima otkriva detalje iz vanbračne veze svoje kume Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, sada se uputila ka policijskoj stanici u Zemunu kako bi prijavila nekadašnjeg supruga svoje kume zbog svega što je o njoj govorio. 

Milena je za Informer objasnila zbog čega želi da prijavi Zvezdana:

– Krenula sam u policiju u Zemun kako bi prijavila onog mamlaza (Prim. aut. Zvezdana Slavnića). Spominje moje ime i povezuje me sa ljudima koji su za njegovu informaciju- mrtvi. Želim da zaštitim sebe i svog prijatelja Acu, a ne njemu da dozvolim da priča kako sam ja u kombinaciji sa njim i još nekim ljudima. Počela sam da dobijam pretnje od nekih njegovih pajtosa tamo, a da se više to ne bi dešavalo ceo slučaj sam prijavila policiji sa dokazima koje imam u telefonu – istakla je Milena Kačavenda, kuma Ane Čurčić.

Zvezdan je u „Zadruzi 6“ spominjao Milenu kao ženu koja je imala aferu sa biznismenom Acom Bulićem s kojim je njegova supruga Ana nekada bila u vezi. Slavnić je javno izjavio da je „Milena spavala sa Aninim dečkom“. Ovo je Kačavendu izrevoltiralo, pa je rešila da slučaj prepusti nadležnim organima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare