BILA U BRAKU SA OPASNIM MOMKOM, RODILA MU DVOJE DECE PA SE RAZVELA: Družila se s PRVOM DAMOM, a danas izgleda kao MILION $

Bivša manekenka Svetlana Dimitrić Šarić hodala je modnim pistama noseći modele poznatih modnih dizajnera, a bila je u centru medijske pažnje zbog braka sa kontroverznim biznismenom Duškom Šarićem, bratom narko bosa Darka Šarića.

Dok se bavila modelingom, Ceca je važila za jednu od naših najlepših manekenki, a 2003. godine i u Evropi, jer ju je eminentni Fešn TV proglasio najboljim modelomna Starom kontinentu.

Takođe, atraktivnu Cecu javnost pamti i po pojavljivanju u spotovima „Na ovaj dan“ Zdravka Čolića, „Seksi biznismen“ Goge Sekulić, „Kosa do ramena“ Dženana Lončarevića…

Lepa Šapčanka i Duško Šarić održali su 2005. godine spektakularno venčanje i dobili su dvoje dece. Ali, nakon pet godina braka, razveli su se, kako se pisalo, zbog Duškovog neverstva i posle dugotrajnih problema vezanih za njegove sumnjive poslove i šverc kokaina.

„Konačno razvedena!“, napisala je na mrežama posle razvoda.

Iz porodične vile na Dedinju preselila se sa decom u Surčin, a kasnije započela i život u inostranstvu. Mediji su prenosili kada se hvalila poznanstvom sa bivšom prvom damom Amerike Melanijom Tramp.

„Ja sam je srela bar tri puta u Njujorku, u zdradi gde živi, bile smo komšinice, prelepa, ljubazna, fina, otmena“, napisala je Ceca svojevremeno na društvenim mrežama.

Danas je sreću u ljubavi našla pored biznismena Branka Babića koji se bavi iscrtavanjem obrva, poznatog po nadimku „Kralj obrva“.

Par se zabavlja tri godine, a ovog leta Ceca se na Instagramu pohvalila pratiocima dijamantskim vereničkim prstenom.

Biznismen je bivšu manekenku verio na Crnogorskom primorju, tako što je priredio iznenađenje u vidu svečane večere, ispraćene vatrometom na kojoj je okupio sve njihove najbliže prijatelje i kumove.Svetlani je rečeno da je u pitanju zajedničko druženje, a kad su došli u restoran, koji se nalazi tik uz more, ona se oduševila dekoracijom koja podseća na romantične filmove. Ali ni to nije bilo dovoljno da posumnja da će baš te noći biti zaprošena. Naime, u jednom trenutku, Babić je uzeo mikrofon u ruke i obratio se prisutnima:

– Moj i Cecin odnos jeste utemeljen na prijateljstvu i to mi sa jedne strane daje pravo da je pitam da ostane i bude mi prijatelj do kraja života i da je pitam da se uda za mene – rekao je Branko, a pisao Pink.rs.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare