Velja Nevolja uznemirava advokaticu porodice ubijenog navijača: Golubović se rasplakala, tvrdi da joj Belivuk upućuje uznemirujuće poruke kroz staklo sudnice!

Suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavlja se u Specijalnom sudu u Beogradu, a na današnjem ročištu nastavlja se saslušanje Bojana Hrvatina, pripadnika ove kriminalne grupe koji je prvi okrenuo leđa svojim šefovima.

Hrvatin:

Sledeći slučaj je Lazar Vukićević. To je 14. oktobar. Od polovine septembra sam u dogovoru sa Veljkom na pripremanju ubistva određenog čoveka, neću sada reći kojeg. Zato se za Milana Ljepoju, Lazara Vukićevića i Zdravka Radojevića priključujem kada je sve već bilo spremno. Znam od Miljkovića da je preko Skaj naloga koji je napravio po imenu Sonik, predstavljao se kao škaljar i pisao sa Stefanom Mandićem. Preko naloga se Miljković predstavlja Mandiću kao odani vojnik škaljarskog klana, video sam to prepisivanje i sa izvensnim Kockicom. U to vreme saznajem i za Mileta Kapetana da je visoko pozicioniran škaljar posle ubistva na Krfu uz Jovicu Vukotića preuzeo borbu, da je on mašina za pare i da je šef Vukićeviću i Šarcu.

Tada saznajem da Belivuk, Miljković i Janković odlaze u Crnu Goru na sastanak sa Kapetanom i pokušaju da ga dignu. Da sa njegovog aparata pišu Šarcu i Vukićeviću da dižu i njih. 

Advokatica Vesna Golubović je rekla kako joj Veljko Belivuk upućuje vrlo uznemirujuće poruke kroz staklo sudnice.

Advokatica se rasplakala.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare